Cautare

1754 de rezultate pentru "constructorul familia" (2.68 secunde)
SC ALPIN SRL, firma care se ocupa de introducerea canalizarii pe bulevardul Nicolae Titulescu, a solicitat luni Primariei Craiova prelungirea termenului de finalizare a lucrarii pe sensul stanga, catre iesirea din municipiu spre Drobeta Turnu Severin.
Clientii pot opta intre o motorizare pe benzina si doua variante diesel, preturile CIP variind intre 18.090 de euro si 23.730 de euro. Constructorul Ford a lansat de curand pe piata romaneasca noul model S-MAX, o masina familiala cu alura sportiva.
Pentru ca sa fie concurenta intre firmele participante am invitat alte sapte, care au cifra de afaceri de 38 de miliarde, si speram ca vom gasi astfel constructorul potrivit pentru cele doua sectoare de drum", a explicat Victor Odolbasa, vicepresedintele CJ Dolj.
"O delegatie numeroasa de la MTCT, proiectantul si constructorul Solel Boneh s-au deplasat joi la Rast. Am ajuns impreuna la concluzia ca se poate incepe simultan lucrul la reteaua de alimentare cu apa si drumuri, caz ideal.
Un reprezentant al actionariatului aprecia ca vanzarea Daewoo Shipbuilding and Marine Engineering va fi una dintre cele mai importante tranzactii din Coreea de Sud si ca nicio companie locala n-ar putea prelua constructorul naval, la momentul actual.
"Constructorul a facut o serie de lucrari in plus fata de contractul initial, care au fost necesare. Din punct de vedere al contractului, o sa existe negocieri, in sensul unei suplimentari de pret.
El a apreciat ca o asemenea solutie ar scurta termenele de finalizare a lucrarilor, ar elimina disputele intre proiectant si firma de constructii si ar determina constructorul sa realizeze o lucrare de calitzate.
Constructorul care a cistigat licitatia isi poate lua subcontractori romani. Unul dintre subcontractori poate lua doar un singur pachet de strazi”, a declarat primarul Dumitru Nicolae.
Constructorul chinez de automobile Chery nu va mai intra in competitia pentru achizitionarea Daewoo Craiova, potrivit ziarului "Shanghai Daily", citat de Mediafax.
Desi nu a fost privatizat, constructorul craiovean de automobile are contracte asigurate si isi poate permite sa dea prime mai consistente salariatilor.
Singura societate cu experienta în industria aeronautica este AEROFINA Bucuresti, cu care constructorul craiovean de avioane a colaborat la producerea aparatului IAR 99 SOIM.Pentru a intra însa la negocieri cu AVAS, consortiul trebuie sa îndeplineasca mai multe criterii de precalificare.
Este interesant de vazut ce se va întâmpla, mai ales ca pe 5 iulie Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cea care controleaza prin Automobile Craiova SA (ACSA) constructorul de automobile, asteapta ofertele de privatizare din partea investitorilor.
Este interesant de vazut ce se va întâmpla, mai ales ca pe 5 iulie Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cea care controleaza prin Automobile Craiova SA (ACSA) constructorul de automobile, asteapta ofertele de privatizare din partea investitorilor.
Constructorul s-a inspirat de la masinile de curse. Acoperisul se coboara prin apasarea altui buton si se pliaza în spatele celor doua scaune.
Potrivit lui Berceanu, autoritatile române trebuie sa evite ironiile la adresa ofertei facute de constructorul american, în caz contrar acesta având posibilitatea de a pleca pe alte meleaguri cu oferta sa.
Constructorul principal al noilor retele de canalizare din Banie este pe picior de plecare, dupa ce, la jumatatea contractului, a înregistrat pierderi semnificative si a ramas si fara subcontractanti.
Modelele aditionale vor veni în curând, constructorul dorind sa extinda noua tehnologie si la alte clase de vehicule si categorii de putere pâna în anul 2010.
Constructorul auto american Ford, care se afla in ultima etapa a negocierilor cu statul roman pentru privatizarea Automobile Craiova, ar putea construi in Romania noua versiune a modelului Fiesta, relateaza publicatia britanica "Sunday Times".
Multa vreme slab tranzactionat, constructorul Forconcid SA (FOND) a evoluat spectaculos de la 1,4 lei în martie, la 121 de lei în iulie, pe un volum de tranzactionare în crestere.
Renault va prezenta in noiembrie modelul automobilului experimental Logan Renault eco2, realizat la fabrica din Pitesti a companiei franceze, la evenimentul Challenge Bibendum organizat la Shanghai de grupul Michelin, a anuntat constructorul auto.
google-analytics.com